Onze diensten

Jouw werkplek, onze expertise

Ons aanbod omvat alles van pakkende vacatureteksten schrijven tot geavanceerde marketingcampagnes en unieke recruitmentwebsite-oplossingen. Duik in de wereld van VR met 360º werkplekervaringen en efficiënte recruitment chat. Bij APPLY staan meetbare, datagedreven resultaten voorop.

01

Recruitment Marketing

APPLY voert vernieuwende campagnes uit voor jouw openstaande vacatures. APPLY maakt gebruik van verschillende kanalen zoals TikTok, YouTube, Instagram, Facebook, LinkedIn, Google en jobboards. Wij zorgen ervoor dat kandidaten gedurende de hele sollicitatiereis, ook wel de "candidate journey" genoemd, optimaal bereikt worden. Vanaf het eerste contact tot aan de sollicitatie. Alles wat wij doen is gebaseerd op data en meetbaarheid.

Lees meer

02

Vacature onepager

De vacature onepager is geoptimaliseerd om één specifieke vacature in de schijnwerpers te zetten. Ze zijn gericht op het aantrekken van latent werkzoekenden, oftewel mensen die nog niet actief op zoek zijn naar een baan. De vacature onepager heeft een eigen domeinnaam en kan worden gekoppeld aan een bestaande bedrijfswebsite of werken-bij website.

Lees meer

03

Werken-bij website

Naast je corporate website heb je een werken-bij website nodig die helemaal gericht is op het vinden van nieuw talent. Je wilt dan ook niet dat potentiële werknemers worden afgeleid met andere corporate informatie, die voor hen op dit punt niet relevant is.

Lees meer

04

360° Virtual tour

Gezien hoe complex en concurrerend het huidige werklandschap is geworden, hebben organisaties nieuwe tools nodig om een voorsprong te nemen. Cutting-edge technologieën zoals VR kunnen hierbij een verschil maken. Wij geloven dat de 360º werkplekervaring dé nieuwe tool is in arbeidsmarktcommunicatie. Op deze manier krijgen zij een authentieke beleving van de werkomgeving en kunnen ze zich beter voorstellen hoe het zou zijn om bij jouw organisatie te werken.

Lees meer

05

Recruitment Chat

Tegenwoordig verloopt het grootste deel van de communicatie met kandidaten via WhatsApp, het snelste communicatiemiddel voor jouw recruitmentproces. Bij APPLY bieden we recruitmentoplossingen via WhatsApp voor elke stap in de candidate journey.

Lees meer

Maak kennis met onze professionals

Ons team is toegewijd aan het bieden van uitstekende service en we zijn trots op de resultaten die we hebben bereikt.

Paul

Creative director

Jordi

Recruitment expert

Charlotte

Corporate marketeer

Robin

Recruitment marketeer