Laat je email adres achter en krijg direct toegang.

Bedankt voor het invullen van je e-mailadres!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Samenwerking van Leth Interieurbouw x APPLY

Blog

Leestijd

1

min.

Datum

22 Apr

Bij APPLY zijn we trots op onze samenwerkingen die ons in staat stellen diverse bedrijven te ondersteunen bij hun digitale recruitmentuitdagingen. Een van onze recente samenwerkingen is met Van Leth Interieurbouw uit Sittard, een gerenommeerd bedrijf dat zich specialiseert in maatwerk interieuroplossingen. Samen hebben we ons gericht op het vinden van een talentvolle Werkvoorbereider Calculator, een sleutelrol binnen hun organisatie.

Onze aanpak bij deze samenwerking was om maatwerk te leveren dat past bij de unieke behoeften van Van Leth Interieurbouw. We hebben een vacature onepager ontwikkeld, speciaal ontworpen om de essentie van de baan en het bedrijf op een heldere en aantrekkelijke manier weer te geven. Deze onepager dient als centraal punt waar potentiële kandidaten alle noodzakelijke informatie kunnen vinden en direct kunnen solliciteren.

Daarnaast hebben we krachtige online campagnes gelanceerd die zorgvuldig zijn afgestemd op de doelgroep die het beste past bij de functie en de cultuur van Van Leth Interieurbouw. Door gebruik te maken van zowel gerichte advertenties als strategisch gekozen digitale kanalen, hebben we de zichtbaarheid van de vacature aanzienlijk vergroot.

Ook visueel materiaal speelt een cruciale rol in onze campagnes. We hebben specifieke beelden en ontwerpen gecreëerd die niet alleen de aandacht trekken, maar ook de kernwaarden en de werksfeer van Van Leth Interieurbouw uitdragen. Dit visuele materiaal versterkt de boodschap van de campagne en zorgt voor een consistente merkervaring over alle online platforms heen.

Deze samenwerking tussen APPLY en Van Leth Interieurbouw is een perfect voorbeeld van hoe gerichte digitale recruitmentstrategieën bedrijven kunnen ondersteunen bij het aantrekken van gekwalificeerd personeel in competitieve markten. Wij kijken uit naar het voortzetten van deze vruchtbare samenwerking en naar het succes dat het brengt voor beide partijen.

Bij APPLY zijn we continu op zoek naar innovatieve manieren om onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun recruitmentdoelen. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over hoe wij uw recruitmentproces kunnen transformeren.